Home » Goedkoopste oldtimerverzekering

Goedkoopste oldtimerverzekering

Een bijzondere verzekering voor bijzondere auto’s. Wij kunnen uw oldtimer al verzekeren vanaf €3,25 per maand. Onze online berekeningsmodule berekent altijd de goedkoopste oldtimerverzekering voor u.

Op onze website vindt u de goedkoopste oldtimerverzekering van Nederland. Bij ons profiteren klanten automatisch van de hoogst mogelijke collectiviteitkorting. Die wel kan oplopen tot 42%.
Wij kunnen de premie zo laag houden omdat er commissie wordt ingeleverd. Dezelfde service en het gemak van een verzekeringsmaatschappij maar dan veel voordeliger. Het vergelijken van een oldtimerverzekering loont! Wij zijn gespecialiseerd in het vergelijken van de goedkoopste oldtimerverzekeringen.

Goedkoopste oldtimerverzekering berekenen

Om een goedkopere oldtimerverzekering te bereken vult u hieronder uw kenteken in. Vervolgens vult u nog uw geboortedatum, postcode, schadevrije jaren en kilometrage in. Wanneer u op volgende klikt tonen wij u de premies voor uw oldtimer.

Nu kunt u de goedkoopste verzekering afsluiten voor uw oldtimer. Of u kiest ervoor om een aantal maatschappijen te vergelijken op voorwaarden.

Maatschappijen vergelijken

U vinkt de maatschappijen aan die u zou willen vergelijken op voorwaarden. Dit kunnen maximaal 3 maatschappijen tegelijkertijd zijn. Wanneer u een selectie heeft gemaakt klikt u op de knop vergelijken. Wij tonen u dan een nieuw overzicht. In dit overzicht vindt u de voorwaarden van de geselecteerde maatschappijen.

Goedkoopste oldtimerverzekering vergelijken

goedkoopste oldtimerverzekering
Wanneer het berekenen gedaan is, en u bent ook klaar met het vergelijken van de maatschappijen. Is het tijd om de goedkoopste oldtimerverzekering af te sluiten. Hiervoor hebben wij nog een aantal persoonlijke gegevens van u nodig. Wanneer wij deze gegevens digitaal ontvangen hebben gaat uw voorlopige dekking in. U zult binnen enkele werkdagen de polisvoorwaarden thuis ontvangen van uw toekomstige verzekeringsmaatschappij.

Goedkoopste oldtimerverzekering afsluiten?

Wacht niet langer en begin vandaag nog met besparen op uw oldtimerverzekering. Het enige wat wij van u vragen is het invullen van uw kenteken, geboortedatum en aantal schadevrije jaren. Binnen enkele minuten ziet u al het resultaat van de goedkoopste oldtimerverzekering. Premies zijn inclusief rechtsbijstand en inzittenden zijn gratis meeverzekerd!

LiveZilla Live Chat Software